Forums Archived

This forum has been archived. No new posts can be made and no new users can sign up. It remains here for reference only.

Find the new forums here

ADS still won’t start with any new updates past version 2.0.4

  • 219 Views
  • Last Post 22 December 2020
kprose posted this 20 December 2020

OS Name/Version:

 Windows Server 2019 Datacenter (Desktop Experience) Build 1809 

Product Name/Version:

 AMP v2.0.8.10

Problem Description:

This is related to my last post which was not resolved as no one replied to the last reply I made, but originally the ADS instance was running 2.0.4 and in the last post I tried to upgrade to 2.0.6 and the instance would fail to start the web interface or start any other instances. At the time I just decided to downgrade back to 2.0.4 and try later when a different update was out but it is still occurring with version 2.0.8.10. If I could get this issue resolved that would be great. Pastebins below still apply as the same issue occurs. In my last post, I tried everything that I was told to do but nothing worked.

Before Update: https://pastebin.com/xzdAi1rU

After Update: https://pastebin.com/1VyzrNNF

Steps to reproduce:

1. Update to 2.0.8.10

Actions taken to resolve so far:

I have restarted both the service and the system, toggled the instance between not being a service and being a service.

Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 22 December 2020

Try running:

ampinstmgr stop ADS
ampinstmgr --nocache upgrade ADS

Then rebooting

kprose posted this 22 December 2020

Here is the error that the "ampinstmgr --nocache upgrade ADS" command outputs

Pastebin

Close